Voor wie

Ondernemers

Uw onderneming staat nooit stil. Gelukkig maar. Maar dat wil niet zeggen dat u ook nooit stil hoeft te staan bij wat er gebeurt. Want voor u het weet, wordt u ingehaald door de (fiscale) realiteit.

Fiscaal advies

Soms is het duidelijk dat fiscaal advies nodig is. Omdat u op korte termijn wilt herstructureren, aan- of verkopen, samenwerken of risico’s wilt afdekken. Maar soms ook is het minder duidelijk. Als het gaat om toekomstplannen bijvoorbeeld. Vaak moet u zich  hier al jaren eerder op voorbereiden, soms in de vorm van een herstructurering van het bedrijf. Doet u dit niet tijdig, dan kunnen toekomstplannen wel eens helemaal niet uitvoerbaar blijken. Als ondernemer kunt u bij Bladder Fiscaal terecht voor zowel fiscaal, fiscaal-juridisch als financieel advies in elke fase van het ondernemerschap.

Onafhankelijk

Bladder Fiscaal werkt volledig onafhankelijk van de reguliere accountants- en advieskantoren.

Accountantskantoren

Als kleiner administratie- en accountantskantoor heeft u meestal geen fiscaal adviseur in dienst, maar uw klanten hebben wel behoefte aan advies.

Grote veranderingen

Wellicht heeft u een klant die aan een nieuwe fase in zijn ondernemerschap toe is. Misschien wil hij herstructureren of zijn bedrijf overdragen aan zijn kinderen. Misschien wil hij verkopen aan een derde, juist een bedrijf overnemen, gaan samenwerken of een samenwerking beëindigen. Dit soort trajecten verdienen een zorgvuldige aanpak en kennen vaak meer dan één oplossing. Het is de kunst om de oplossing te vinden die het beste past bij uw klant. Bladder Fiscaal heeft hierin jarenlange ervaring

De belastingdienst

Soms is er een probleem met de belastingdienst en komt u daar niet uit. Er is sprake van een boekenonderzoek of een naheffingsaanslag, of er is een invorderingsprobleem. Bladder Fiscaal kan daarbij helpen.

Particulieren

Het burgerservicenummer zorgt voor een levenslange relatie tussen u en de fiscus. Tijdens deze levensloop zijn er diverse gebeurtenissen die fiscale gevolgen hebben. Trouwen, scheiden en overlijden zijn hierbij wel de meest ingrijpende. Maar ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting maakt hier deel van uit. Bladder Fiscaal kan u bij al deze gebeurtenissen behulpzaam zijn en u voorzien van gedegen fiscaal advies. Onze uitleg is helder en praktisch. Bladder Fiscaal past zich aan aan datgene wat u al weet zodat we allebei weten waar we over praten.