Onze werkwijze

 

De werkwijze van Bladder Fiscaal is vernieuwend en anders dan u gewend bent. Op basis van onze ervaringen hebben we gekozen voor een werkwijze waarbij de klant als mens altijd centraal staat en die gekenmerkt wordt door een aantal begrippen, te weten:

  • Ontzorgen, we nemen het probleem volledig bij de klant uit handen, we wikkelen dossiers volledig af. We adviseren dus niet alleen maar voeren ook uit, overleggen met andere partijen en treden graag als spin in het web op.
  • Betrokken, we vinden het belangrijk te weten wat klanten drijft omdat we daardoor beter maatwerk kunnen leveren.
  • Persoonlijk, u hebt en houdt één aanspreekpunt. De menselijke maat en daarmee de klant als mens staat centraal.
  • Transparant, we communiceren helder met de klant over de inhoud maar ook zeker over kosten.
  • Deskundig, met al onze ervaring, permanente bijscholing en aansluiting bij het Register van Belastingadviseurs bent u als klant verzekerd van actuele en hoogwaardige fiscale kennis.
  • Vertrouwen, elk dossier is bij ons in goede en vertrouwde handen.
  • Oplossingsgericht, we werken aan oplossingen en zijn niet gebaad bij lange rapporten of adviezen.
  • Value priced, of  gewoon waar voor je geld. We werken nagenoeg geheel op basis van vaste prijsafspraken.

Iedereen vindt het vervelend onaangenaam verrast te worden met kosten die ze niet verwacht hadden. Zeker in de advieswereld waar het gebruikelijke “uren maal tariefmodel” de standaard is, ligt zo’n onaangename verrassing op de loer. Vaak simpelweg veroorzaakt door onduidelijke afspraken of door afspraken waarbij klanten geen zekerheid hebben over de kosten.

Bladder Fiscaal heeft vanaf haar start gekozen voor een ander model. Wij spreken vooraf met de klant af welke werkzaamheden wij voor ze verrichten en maken hierover een vaste prijsafspraak. Het veel gehanteerde model uren maal tarief is ons vreemd.

In geval van vaste prijsafspraken over periodiek terugkerende werkzaamheden (zoals aangiften) wordt daarbij ook de pro actieve advisering door ons en het beantwoorden van de vragen van u inbegrepen. Op deze wijze weten onze klanten veel beter waar ze aan toe zijn en leidt het tot een veel betere relatie met onze klanten. Daar waar klanten in het “uren maal tariefmodel” vaak huiverig zijn om de adviseur te bellen, hebben wij het model omgedraaid: klanten hebben al een vaste prijsafspraak en zijn juist een dief van hun eigen portemonnee als ze geen gebruik maken van onze kennis en kunde. Deze werkwijze wordt door onze klanten erg hooggewaardeerd.

In de uitzonderingsgevallen waarin vaste prijsafspraken niet mogelijk zijn, maken we vooraf heldere afspraken hoe we gaan werken. Deze heldere afspraken zorgen er voor dat we klanten behoeden voor onaangename verrassingen.