Bladder Fiscaal

Een allround advieskantoor voor ondernemers en particulieren met
ruim 20 jaar aan kennis en ervaring.

Advies aanvragen

Bladder Fiscaal is gevestigd aan de Máximastraat 1 te Nijverdal.

Met het NS-station op 100 meter afstand en een

parkeergarage aan de overkant is het kantoor uitstekend op

alle manieren bereikbaar.

Klik hier voor een routeplanner

 

Voor ondernemers

Uw onderneming staat nooit stil. Gelukkig maar. Maar dat wil niet zeggen dat u ook nooit stil hoeft te staan bij wat er gebeurt. Want voor u het weet, wordt u ingehaald door de (fiscale) realiteit.
Soms is het duidelijk dat fiscaal advies nodig is. Omdat u op korte termijn wilt herstructureren, aan- of verkopen, samenwerken of risico’s wilt afdekken. Maar soms ook is het minder duidelijk. Als het gaat om toekomstplannen bijvoorbeeld.

Voor accountantskantoren

Als kleiner administratie- en accountantskantoor heeft u meestal geen fiscaal adviseur in dienst, maar uw klanten hebben wel behoefte aan advies.
Wellicht heeft u een klant die aan een nieuwe fase in zijn ondernemerschap toe is. Misschien wil hij herstructureren of zijn bedrijf overdragen aan zijn kinderen. Misschien wil hij verkopen aan een derde, juist een bedrijf overnemen, gaan samenwerken of een samenwerking beëindigen.

Voor particulieren

Het burgerservicenummer zorgt voor een levenslange relatie tussen u en de fiscus. Tijdens deze levensloop zijn er diverse gebeurtenissen die fiscale gevolgen hebben. Trouwen, scheiden en overlijden zijn hierbij wel de meest ingrijpende. Maar ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting maakt hier deel van uit. Bladder Fiscaal kan u bij al deze gebeurtenissen behulpzaam zijn en u voorzien van gedegen fiscaal advies.

i

Register van belastingadviseurs

 

Bladder Fiscaal is aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs (RB) en is één van de eerste erkende RB-kantoren.

Het RB is een praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van circa 7500 aangesloten leden. Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgende van permanente educatie. Klanten zijn dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden van het RB gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

 

Offerte|Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze fiscale diensten of vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.